Menu
Call us Mail us Find us

Privehuis Amsterdam

Bent u op zoek naar een luxueus privehuis Amsterdam? Dan is Club Golden Key de plek waar u moet zijn! Wij zijn opgericht in 1986 en daarmee ook het langst bestaande privehuis in Amsterdam. Ons doel is om onze gasten het ultieme avondje uit te bieden, waar ze kunnen ontspannen en genieten van onze bloedmooie vrouwen.

 

Een begrip in Amsterdam

Ons privehuis Amsterdam is ontstaan in de jaren ’80 en is sindsdien een populaire plek voor mannen om even een avondje te ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en drukte. Tegenwoordig is Club Golden Key dan ook een écht begrip in de stad. Ons privehuis is centraal gelegen, namelijk op een steenworp afstand van het bekende Vondelpark.

“Ontdek de Luxe en Discretie van Club Golden Key”

Wat kunt u verwachten van Club Golden Key?

Ons privehuis Amsterdam heeft een luxe en warme uitstraling. Zodra u bij onze sexclub bent gearriveerd, kunt u al uw zorgen vergeten en met een gerust hard en een ontspannen mindset naar binnenstappen. De dames zullen u verwelkomen, waarna u een lekker drankje kan bestellen aan onze luxe bar.

U bent in ons privehuis niks verplicht en mag zelf de keuze maken hoe u de avond ingevuld wilt hebben. Of u nou in de algemene ruimte, lekker wat wil drinken en tegelijkertijd wilt genieten van de mooie vrouwen in onze erotische setting of toch liever met één van onze dames naar een privéruimte gaat om daar zonder pottenkijkers te genieten van een nacht vol erotiek en ontspanning, bij ons is het allemaal mogelijk. Onze privé ruimtes hebben een kingsize bed, een luxe jacuzzi en een muziekinstallatie. Alle benodigdheden om de nacht tot een erotisch succes te maken.

Veiligheid staat voorop

Ons privehuis is een luxe club, waarbij je absoluut geen last zal hebben van een grimmige sfeer, maar enkel luxe en plezier zal ervaren. Wij hechten dan ook veel waarde aan de veiligheid van zowel onze dames, als onze gasten en zullen u op gemak stellen zodra u onze sex club betreedt.

Mocht dit uw eerste bezoek aan een privehuis zijn, geef dit dan bij ons aan en wij zullen ervoor zorgen dat u zich meteen op uw gemak voelt en een unieke, fijne ervaring zult hebben. Het mooie aan onze club is, dat de dames niet achter een raam staan, maar rondlopen om onze gasten de tijd van hun leven te bezorgen. De bar zit vol met verschillende drankjes, waar u tijdens uw bezoek aan ons privehuis van kunt genieten.

“What happens in Club Golden Key stays in Club Golden Key”

what to expect from a sex club
amsterdam red light district
Club Golden Key
Amsterdam Gentlemen Club
amsterdam brothel
Prive clubs amsterdam
Club Golden Key
brothel amsterdam
Club Golden Key
Best Sexclub Amsterdam